SHBA ka një vit që po trajnon dhe përgatit Tajvanin në fshehtësi për luftë me Kinën komuniste

Forca ushtarake të SHBA’së kanë vepruar në fshehtësi në Tajvan për mbi një vit për të ndihmuar në trajnimin e ushtrisë së Tajvanit dhe përgatitjen e mbrojtjes për një luftë të mundshme me Kinën komuniste, transmeton Gazeta Metro. “Rreth 30 pjesëtarë të forcave speciale operacionale dhe mbështetëse po kryejnë trajnime për njësi të veçanta të … Vazhdoni me leximin e SHBA ka një vit që po trajnon dhe përgatit Tajvanin në fshehtësi për luftë me Kinën komuniste