SHBA’të nisin sanksionet: Anulohen të gjitha programet trajnuese, edukative dhe vizitat ushtarake në Kosovë

Të gjitha programet trajnuese, edukative dhe vizitat ushtarake në Kosovë do të ndërpriten gjatë javës në vazhdim kanë thënë Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA), nëse Kosova nuk pezullon taksën 100%, transmeton Gazeta Metro. Ambasada amerikane në Kosovë e ka njoftuar komandantin e FSK’së, gjeneralin Rrahman Rama, se kanë anuluar vizitën e komandantit të Gardës … Vazhdoni me leximin e SHBA’të nisin sanksionet: Anulohen të gjitha programet trajnuese, edukative dhe vizitat ushtarake në Kosovë