Siç thotë Çitaku qeverisja e Vetëvendosjes, shpjegohet me dy rreshta

Nënkryetarja e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Vlora Çitaku e ka kritikuar qeverisjen nga ana e Vetëvendosjes për mos investime kapitale dhe mos rritje pagash, transmeton Gazeta Metro. Pas publikimit të një video nga ana e partisë në pushtet, ku kritikoi ish-udhëheqësit e vendit kanë qenë të menjëhershme reagimet nga opozita. E fundit që ka … Vazhdoni me leximin e Siç thotë Çitaku qeverisja e Vetëvendosjes, shpjegohet me dy rreshta