S’ka paqartësi më: Pro-serbët e pro-rusët rreshtohen zyrtarisht me Jakov Milatovic kundër Milo Djukanovic

Kandidati presidencial në Mal të Zi i Lëvizjes ‘Europa tash’ Jakov Milatovic ka mbështetjen e partisë pro-serbe e pro-ruse ‘Fronti Demokratik’ pas takimit të sotëm mes tyre edhe zyrtarisht ka njoftuar vet lëvizja, transmeton Gazeta Metro. “Në bisedë me kandidatin presidencial të FD Andrrija Mandic, si dhe me njërin prej liderëve të asaj aleance politike … Vazhdoni me leximin e S’ka paqartësi më: Pro-serbët e pro-rusët rreshtohen zyrtarisht me Jakov Milatovic kundër Milo Djukanovic