Sot seanca ndaj të ‘fortëve’: Sami Lushtaku, Dardan Gashi dhe Endrit Shala dalin para Gjykatës për gjuajtje me armë

Zëvendëskryeministri Dardan Gashi, ministri i Tregtisë, Endrit Shala dhe ish-komandanti i UÇK’së, Sami Lushtaku pritet sot të ulen në bankën e të akuzuarve në Gjykatën Themelore të Gjakovës- Dega në Malishevë, transmeton Gazeta Metro. Seanca fillestar e gjykimit pritet të mbahet sot nga ku do të drejtohet nga gjyqtari Njazi Morina. Prokuroria e Gjakovës kishte … Vazhdoni me leximin e Sot seanca ndaj të ‘fortëve’: Sami Lushtaku, Dardan Gashi dhe Endrit Shala dalin para Gjykatës për gjuajtje me armë