Spitali i Pejës në urgjencë pas aksidentit të autobusit, dërgohen 31 udhëtarë të lënduar

E plotësuar 15:52 – 31 pacientë që janë me lëndime të ndryshme pas  aksidentit të autobusit, janë duke u trajtuar në Spitalin e Pejës. Asnjë nga ta nuk janë rrezik për jetë. Lëndimet janë të formave të ndryshme kryesisht fraktura të gjymtyrëve, lëndime në ftyrë dhe pjesë të trupit. Spitali i Përgjithshëm në Pejë ka shpallur gjendjen … Vazhdoni me leximin e Spitali i Pejës në urgjencë pas aksidentit të autobusit, dërgohen 31 udhëtarë të lënduar