‘Të jeni të vetëdijshëm, se çka do të votoni’: Edhe Trepça’89 del kundër Draft Statutit të FFK’së

Klubi i Trepçës’89 përmes një komunikate për media ka bërë të ditur se nuk do ta përkrahë Draft Statutin e Federatës së Futbollit të Kosovës (FFK), transmeton Gazeta Metro. Skuadra nga Mitrovica ka thënë se ky proces ka shkelje serioze të procedurave Statutare dhe ligjore të cilat janë evidentuar nga juristët e tyre. Ata i … Vazhdoni me leximin e ‘Të jeni të vetëdijshëm, se çka do të votoni’: Edhe Trepça’89 del kundër Draft Statutit të FFK’së