U torturua nga disa infermiere: Viktima është nëna e dëshmorit të UÇK’së, Taulant Nura

E moshuar ndaj së cilës është ushtruar dhunë dhe torturë sot në Shtëpinë e Pleqve në Pejë është nënë e dëshmorit të UÇK’së, Taulant Nura, shkruan Gazeta Metro. Ishin pamje të tmerrshme ato që sot u shfaqen në një video të publikuar në rrjetet sociale, e që e kanë tronditur jo pakë kënd, ku një … Vazhdoni me leximin e U torturua nga disa infermiere: Viktima është nëna e dëshmorit të UÇK’së, Taulant Nura