Loading…

Vendet e Kosovës në të cilat nuk do të ketë energji elektrike

  • 07/11/2018 | 17:03

Vendet e Kosovës në të cilat nuk do të ketë energji elektrike

KEDS ka njoftuar se në disa vende të Kosovës do të ketë probleme me energji elektrike.


Sipas njoftimit të KEDS, në disa vende do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, transmeton gazetametro.net

Sipas komunikatës, ndërprerjet do të bëhen me qëllim të mirëmbajtjes së rrjetit furnizues.

Njoftimi i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka
Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka
Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 09.11.2018 në TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

.Dalja 10 kV Prugovc (Kodi: 15019008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Raskova,Bakshia,Mulliri Prugovc,Berishët,Arena rstor,Plashnik Prugovc,Vehbi Pllana privat.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive
2.
Më 09.11.2018 në TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

.Dalja 10 kV Koliq (Kodi: 14016002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive.
3.
Më 09.11.2018 në TS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

.Dalja 10 kV Kodra e Trimav 10 (Kodi: 13000005) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave 10, Kodra e Trimave 11, Kodra e Trimave 6 dhe Nexhmi Llumnica.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i trafoblindës.
4.
Më 09.11.2018 në TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

.Dalja 10 kV Breznicë (Kodi: 15019009) prej orës 10:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimin e shkarkueseve të mbitensionit dhe tokëzimin e tyre, dhe demontim të rrjetit të vjetër.
5.
Më 09.11.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

.NS.10/04 kV Kodra e Trimave 3 (Kodi: 13000012037) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS. Kodra e Trimave 3.

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdim i punimeve në projekt.
6.
Më 09.11.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

.NS.10/04 kV Kodra e Trimave 4 (Kodi: 13000012057) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: TS. Kodra e Trimave 3.

Arsyeja e ndërprerjes: Vazhdim i punimeve në projekt.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 09.11.2018 në TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

.Dalja 10 kV Gaçkes (Kodi: 40042002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjeva, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive.
2.
Më 09.11.2018 në TS 35/10kV Magure do të ndërprehet:

.Dalja 10 kV Drenica (Kodi: 41048001) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesë e Rrezez ( Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shale dhe Krojmire.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirje e përçuesve.

3.
Më 08.11.2018 në NS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caraleva (Kodi: 41046004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesë e Shtimës, Qesta Reqakut, Reqaku, Belinci,Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetereshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave afër Stabilimentit Shpërndares.

Gjakovë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 09.11.2018 në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

.Dalja 10 kV Ura Terezive (Kodi: 81000004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq, Ujz.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive.
2.
Më 09.11.2018 në TS 35/10 kV Gjakova lll do të ndërprehet:

.Dalja 10 kV Ngrohtorja (Kodi: 81084024) prej orës 11:30 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ngrohtorja e Qytetit

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i Transformatorit Tiroidal dhe testimi i M.R.
3.
Më 09.11.2018 në TS 35/10 kV Gjakova lll do të ndërprehet:

.Dalja 10 kV Dalja 7 (Kodi: 81084021) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.Dah Polloshka, Rr.Fehmi Agani, Rr.F.Sereqi, Rr.Gjon Sereqi, Rr.Ibrahim Fehmiu, Rr.Mark Malota, Rr.Rruga Tivarit, Rr.Nënë Tereza, Rr.Rruga UÇK-së, Rr.Sadik Pozhegu, Rr.Sadik Stavileci (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i Transformatorit Tiroidal dhe testimi i M.R.
4.
Më 09.11.2018 në TS 35/10 kV Gjakova lll do të ndërprehet:

.Dalja 10 kV Dalja 40 (Kodi: 81084023) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.Bajram Curri, Rr.Dërgut Vokshi, Rr.Ismail Qemali, Rr.Marin Barleti (një pjesë), Rr.Nënë Tereza, Rr.Pjetër Budi, Rr.Rruga e UÇK-së, Rr.Sadik Pozhegu, Rr.Sadik Stavileci, Rr.Skënderbeu, Rr.Sylejmon Vokshi.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i Transformatorit Tiroidal dhe testimi i M.R.
5
Më 09.11.2018 në TS 35/10(20)kV Gjakova lll do të ndërprehet:

.Dalja 10 kV Konvikti (Kodi: 81084022) prej orës 13:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesinRr.Bujar Syla (1konsumatorë), Rr.Edit Durham, Rr.Elton Zherka, Rr.Marin Barleti (një pjesë), Rr.Mbretëresha Teuta, Rr.Musa Zajmi, Rr.Rruga Tirana, Rr.Xh.Gjakova, Rr.Xhemajl Avdullahu.
Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i Transformatorit Tiroidal dhe testimi i M.R.

6.
Më 09.11.2018 në TS 35/10(20)kV Gjakova lll do të ndërprehet:

.Dalja 10 kV Nertili (Kodi: 81084033) prej orës 13:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra tregtare Nertili, Rr.Rruga e UÇK-së, Rr.Rruga Tirana, Rr.Wesley Clark.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i Transformatorit Tiroidal dhe testimi i M.R.

7.
Më 09.11.2018 në TS 35/10(20)kV Gjakova lll do të ndërprehet:

.Dalja 10 kV Elektrokosova (Kodi: 81084020) prej orës 11:30 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.Ali Pashë Tepelena, Rr.Armand Pier Pailand, Rr.Fan Stilian Noli, Rr.Ferhat Binishi, Rr.Ismail Qemali, Rr.Marin Barleti, Rr.Mbretresha Teuta, Rr.Musa Zajmi, Rr.Naum Veqilhargji, Rr.Nënë Tereza, Rr.Selman Riza.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i Transformatorit Tiroidal dhe testimi i M.R.

Gjilan

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 09.11.2018 në TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

.Dalja 10 kV Strezovci (Kodi: 62000005) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagja Qamëria, Ujësjellsi, Kollarët, Malësia), Moqari i ulët, Reqan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë, Rahovica.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive.

Mitrovicë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 09.11.2018 në TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

.Dalja 10 kV Stadioni (Kodi: 71075009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja “Migjeni”, Lagjja “Stadioni”, Zhabar i Ulët, rrugët: Ymer Berisha, Rexhep Dedia, Hajr Haxhia, Mursel Boletini, Ali Gaxha, Safet Boletini, Xhevat Isufi dhe Sherif Tërrstena.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive.

Pejë

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 09.11.2018 në TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

.Dalja 10 kV Loxha (Kodi: 51000008 ) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Loxha Qerhane, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja,Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq xhamija, Raushiqi ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniq, Strellci Ulët, Lufajt, Sali Likaj, Raushiq Mahalla, Likaj, Raushiq Kulla.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive.

Prizren

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit
-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it
-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta
-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar
1.
Më 09.11.2018 në TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

.Dalja 10 kV Bellobrodi (Kodi: 30036008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bellobradi,Brruti,Kapre,Kosavë,Pllajnik,Shajne,Xërxe e sharrit,Zgatar,Zym I sharrit,Afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive.

Të tjera
Materialet në dispozicion në këtë faqe janë pronë e portalit Gazeta Metro. Ato janë të mbrojtura në bazë të së drejtës së autorit sipas ligjeve në fuqi. Ju mund të përdorni këtë faqe interneti, dhe materialet e kësaj faqeje, për përdorimin tuaj personal, jo-komercial, me kushtin që të mos cënoni të drejtën e autorit.

Privacy Policy
Kontakti:
Tel: +383 49 576 111
e-mail: [email protected]
[email protected]
Adresa: Rr. Tringë Smajli, Nr. 16
Prishtinë 10000
Kosovë