Vucic thotë se ajo çka insistoi u pranua: Të themelohet Asociacioni njëherë dhe do flasim për të tjerat pastaj

Presidenti serb Aleksandar Vucic doli para publikut serb dhe nguli këmbë se ka nxjerrë atë që deshi nga ujdia e mbrëmshme, zotimin për themelimin e Asociacionit të Komunave me Shumicë Serbe që siç pretendon u tentua të mos përfshihej në deklaratën e të mërkurës, transmeton Gazeta Metro. Vucic para mediave me raste u krenua e … Vazhdoni me leximin e Vucic thotë se ajo çka insistoi u pranua: Të themelohet Asociacioni njëherë dhe do flasim për të tjerat pastaj