Zgjedhjet e Serbisë në Kosovë, Kurti as anena as knena

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, sapo ka folur serish për zgjedhjet e Serbisë dhe mundësisë për t’u mbajtur në Kosovë. Në një komunikatë që ka lëshuar Qeveria e Kosovës ku kanë njoftuar se Kurti dhe Gërvalla kanë zhvilluar një takim virtual me ambasadorët dhe shefat e misioneve diplomatike të Kosovës, ndër të tjera thuhet se … Vazhdoni me leximin e Zgjedhjet e Serbisë në Kosovë, Kurti as anena as knena